«Troba la teva veu»: Nou lema per al curs 2023-2024

Les Escoles Carmelites, compromeses amb el desenvolupament integral dels seus estudiants, han adoptat un nou lema inspirador per aquest curs escolar: «Troba la teva veu.» A través d’aquesta consigna, les institucions educatives Carmelites pretenen fomentar l’expressió personal i la confiança en els seus alumnes, incentivant-los a descobrir i compartir les seves passions i opinions amb el món.

Amb aquesta iniciativa, les escoles busquen encoratjar els estudiants a ser autèntics i a defensar les seves idees, inspirant-los a trobar la seva pròpia veu enmig de la societat. A través d’activitats, projectes i debats relacionats amb aquest lema, els alumnes tindran l’oportunitat de desenvolupar habilitats de comunicació, lideratge i pensament crític.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del compromís de proporcionar una educació de qualitat que no només es centri en l’adquisició de coneixements, sinó que també promogui valors fonamentals com la tolerància, l’empatia i la participació activa a la comunitat.

Amb «Troba la teva veu» com a lema, les Escoles Carmelites aspiren a formar estudiants que no només siguin acadèmicament competents, sinó també ciutadans conscients i compromesos amb el seu entorn i amb el món que els envolta.

COL•LEGI SANT JOSEP GRÀCIA

On estem?

Al cor de la Vila de Gràcia.
Més de 140 anys al servei del barri.

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

10 + 11 =