REPTES DE L’EDUCACIÓ, SEGLE XXI

Divendres passat, membres dels col·legis Carmelites Missioneres van participar a Terrassa en el 1r Congrés Reptes de l’Educació del Segle XXI. La intenció de la jornada, realitzada a l’Auditori Municipal de Terrassa, era reunir diversos agents i professionals relacionats amb l’àmbit educatiu amb la determinació d’establir pautes concretes en l’enfocament dels diferents reptes que la societat actual planteja en el creixement i formació dels nostres nens i joves, reflexions clares i directes per a poder implementar-les en els processos i estratègies educatives del nostre país.
L’acte va ser inaugurat pel Dr. Eduard Estivill i es va reflexionar i debatre amb ponents de primer ordre sobre temes, tan interessants i actuals com: la tecnologia a l’aula, els nous enfocaments de l’aprenentatge, la salut mental dels joves, la sobreprotecció i el tractament de les emocions.

COL•LEGI SANT JOSEP GRÀCIA

On estem?

Al cor de la Vila de Gràcia.
Més de 140 anys al servei del barri.

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

5 + 9 =