Actualitat - Assemblea general Prokarde 2017 - 10/05/2017

Assemblea general Prokarde 2017. Col·legi Sant Josep Gràcia

El passat dissabte 22 d’abril va tenir lloc l'Assemblea General de Prokarde a la nostra escola. L'endemà es celebrava la festivitat de Sant Jordi i els carrers eren plens de roses i llibres.
Un any més, socis i amics de l'ONG procedents de les diferents comunitats es varen trobar per compartir, plens d'il·lusió i esperança, l'experiència vital que suposa pertànyer a aquesta organització que lluita pels més desfavorits.
Aquesta trobada va servir per conèixer les activitats realitzades per les delegacions, el balanç econòmic de l'organització, els projectes que s'estan duent a terme i algunes experiències de voluntariat (aquest any s'han realitzat 20). Així mateix, l'Assemblea va aprovar l'elecció d'alguns membres de la Junta.
Aquest any la Delegació de Catalunya celebrava el seu desè aniversari, mentre a Donosti neix una altra nova Delegació. I és que Prokarde, amb els seus ja 21 anys de vida, continua creixent per impulsar i desenvolupar projectes generadors de futur i en defensa de la dignitat humana.