Actualitat - Dia sense cotxes - 18/10/2016

Setmana mobilitat, Col·legi Sant Josep Gràcia

Del 16 al 22 de setembre es celebrà a Barcelona la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa que té per objectiu fomentar la mobilitat més sostenible (caminar, anar amb bicicleta o amb transport públic) i visualitzar els usos alternatius de l’espai públic, per transformar-lo en un espai de qualitat. És una proposta conjunta dels programes del Camí Escolar (Institut Municipal d'Educació), Bcn Escoles+Sostenibles i la Direcció de Comunicació i Participació (Ecologia Urbana).

 

El 22 de setembre, Dia Mundial sense Cotxes, fou una bona oportunitat per apropiar-nos del carrer per fer activitats diverses ocupant la calçada. De 9 a 13 hores vam dur a terme al carrer Montseny activitats de les quals tant petits com grans van poder participar i gaudir: Voleibol, circuit vial amb bicicleta, jocs de taula, sessions de plàstica i educació física.

 

Aquest dia vam aprofitar també per inaugurar l’espai d’aparcament de bicis, motos, monopatins i patinets per als alumnes de l’escola.


Va ser una jornada molt ben valorada per totes i tots.