Actualitat - Un origami, un euro - 07/10/2015

Benvinguts!!

Gràcies a l’esforç i dedicació d’escoles, associacions i particulars d’arreu de Catalunya la campanya de l’any passat “1 origami 1 euro” va ser tot un èxit.

Què vam fer amb tots els origamis que vam recollir? Doncs vam fer aplecs de 1.000 grues de paper i els vam repartir entre residències d’avis i centres de dia per regalar-los i desitjar salut i benestar de part de tots vosaltres.

Aquest 2015 us convidem a tornar a formar part de la iniciativa solidària “1 origami 1 euro”. Per cada grua que rebem donarem 1 euro en benefici de La Marató de TV3 2015, la Fundació Josep Carreras o la Fundació Catalana Síndrome de Down, fins a un màxim de 50.000€.  Desitgem que torneu a formar part d’aquest projecte i a participar en la difusió del nostre desig solidari.

Creiem que el temps i la dedicació que requereix fer una grua de paper tenen molt més valor que l’euro que donem i, per això, et demanem que participis i comparteixis la nostra iniciativa amb els teus familiars i amics per aconseguir una autèntica cadena solidària.

Pàgina web