Actualitat - M’agrada llegir, projecte lectura - 20/04/2015

M'agrada llegir, Colˇlegi Sant Josep Grācia

El Projecte Lectura segueix avanįant segons el pla previst i ens permet gaudir d’activitats molt divertides i emocionants.

Als nens i nenes de la Llar i d’Infantil ens encanta gaudir dels contes i ens relaxa molt.

A Primāria disposem d’uns fantāstics 10 minuts que dediquem a la lectura en comenįar la jornada!

Uns dels moments més māgics per als nostres alumnes sķn els de l’apadrinament dels cursos de 5č i 6č als de 1r i P5, respectivament, on comparteixen ilˇlusiķ, imaginaciķ i creativitat i s’estableixen uns forts vincles personals.

Hem visitat la Biblioteca Vila de Grācia on petits i grans hem conegut la seva histōria, funcionament i serveis. Hem aprčs a identificar els espais i la ubicaciķ dels diferents tipus de documents (llibres, contes, DVDs, jocs,...). Altres aspectes, no menys importants, que s’han treballat en les visites, han estat els hābits de comportament (caminar tranquils, parlar fluixet, respectar els altres, etc.). 

Cada un dels cursos ha realitzat una activitat prāctica adaptada a la seva edat i, finalment, ha tingut temps lliure per poder recķrrer la sala, mirar els prestatges i buscar llibres o materials que els interessin o els agradin.

A l’ESO ens encanta submergir-nos en els mons apassionants als que ens transporten les pāgines de cada un dels llibres.

Tots estem molt engrescats!! Perō el conte no s’ha acabat... Esperem que us agradin les imatges que volem compartir amb vosaltres!!