Actualitat - M’agrada llegir, projecte lectura - 20/04/2015

M'agrada llegir, Col·legi Sant Josep Gràcia

El Projecte Lectura segueix avançant segons el pla previst i ens permet gaudir d’activitats molt divertides i emocionants.

Als nens i nenes de la Llar i d’Infantil ens encanta gaudir dels contes i ens relaxa molt.

A Primària disposem d’uns fantàstics 10 minuts que dediquem a la lectura en començar la jornada!

Uns dels moments més màgics per als nostres alumnes són els de l’apadrinament dels cursos de 5è i 6è als de 1r i P5, respectivament, on comparteixen il·lusió, imaginació i creativitat i s’estableixen uns forts vincles personals.

Hem visitat la Biblioteca Vila de Gràcia on petits i grans hem conegut la seva història, funcionament i serveis. Hem après a identificar els espais i la ubicació dels diferents tipus de documents (llibres, contes, DVDs, jocs,...). Altres aspectes, no menys importants, que s’han treballat en les visites, han estat els hàbits de comportament (caminar tranquils, parlar fluixet, respectar els altres, etc.). 

Cada un dels cursos ha realitzat una activitat pràctica adaptada a la seva edat i, finalment, ha tingut temps lliure per poder recórrer la sala, mirar els prestatges i buscar llibres o materials que els interessin o els agradin.

A l’ESO ens encanta submergir-nos en els mons apassionants als que ens transporten les pàgines de cada un dels llibres.

Tots estem molt engrescats!! Però el conte no s’ha acabat... Esperem que us agradin les imatges que volem compartir amb vosaltres!!