La cursa del Sant Josep

La cursa de Sant Josep s’ha convertit en un dia tradicional per tots els membres de l’escola, incloses les famílies que s’uneixen a animar als participants.

A primera hora del matí del divendres 7 de juny, la Guàrdia Urbana ens ajuda a fer els talls al carrer Montseny, el carrer de l’escola; i l’ambulància, que amablement atendrà aquells corredors que es lesionin durant la cursa (per sort, no van ser lesions greus!), es col·loca al carrer de Sant Joaquim.

Els primers a sortir són els més petits de la casa, les nenes i nens de la llar, acompanyats de famílies, educadors i voluntaris (el nostre alumnat de l’ESO). Després els segueix la tropa d’infantil, que van fent els passets més llargs que poden per arribar al final del carrer. Més tard, ja amb més caliu del públic, comencen a córrer tots els cursos de primària, aquí la cosa es complica, han d’anar i tornar dos cops! I, finalment, els més grans de tots, l’alumnat de l’ESO, elles i ells no volen ser menys, però aquest cop, han d’anar i tornar quatre cops.

La fi de festa, però, és molt més lúdica, la Yolanda ens fa una classe de ball al pati de primària, tots aquells que no s’hagin cansat del tot durant la cursa participen saltant i ballant fins al final.

D’aquesta manera, l’escola s’obre al barri i en fa la festa més grossa i per tothom. Celebrant-ho d’una manera saludable i festiva alhora.

COL•LEGI SANT JOSEP GRÀCIA

On estem?

Al cor de la Vila de Gràcia.
Més de 140 anys al servei del barri.

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

12 + 8 =