Cada infant és únic, la seva família, la seva vida, la seva història personal, les experiències viscudes… Per aquest motiu, a la nostra Llar donem molta importància al tracte amb cada una de les famílies; i fomentem el contacte amb elles, per tal de proporcionar una educació coherent i adequada.

Promovem una Llar oberta a les famílies, viva, construint una comunitat educativa on els pares i mares coneguin quina és la nostra tasca i alhora es creï un compromís d’ajut i col·laboració, ja que entre tots hem de portar endavant l’educació dels petits.

Programem xerrades dirigides per especialistes i berenars cada trimestre amb les famílies, els infants i l’equip de mestres.

Com ens comuniquem?

Xerrada i Entrevista amb famílies noves, al mes de juny, com a primer contacte entre famílies i educadores i per planificar l’adaptació dels nens dels primers dies de setembre.

Educadores, a l’hora de portar i recollir els infants podeu comentar coses puntuals i breus, per entrevistes individuals cal concertar dia i hora.

Taulell d’anuncis, llegiu el que estigui exposat ja que són informacions d’interès.

Agenda escolar, mireu-la diàriament, les educadores apunten observacions de la jornada, feu-la servir per fer un comentari o avís.

Reunió de famílies, hi ha reunió general de mares i pares a l’inici del curs i una altra reunió a finals de gener.

Informes, al final del curs es lliura un informe a cada alumne/a.

Cap d’estudis d’Infantil: cristinamartinez@santjosepgracia.org

Escola: escola@santjosepgracia.org