Col•legi Sant Josep Gràcia

emat

Robòtica

Matemàtiques reals i manipulatives

A partir de jocs i activitats, els i les nostres alumnes desenvolupen les habilitats matemàtiques necessàries per afrontar els reptes del seu dia a dia. I sense perdre la motivació en cap moment!

Estimulació primerenca

Aprofitem al màxim l’etapa de desenvolupament neuronal de les edats primerenques per oferir experiències que ajudin als infants a assentar les bases de les habilitats matemàtiques.

Las emocions sempre sumen

EMAT té en compte la intel·ligència emocional dels i les alumnes per desenvolupar l’empatia i l’autoestima i gestionar tant les seves frustracions i les seves pors com les seves alegries i els seus èxits.

Cultura de pensament

Fomentem el pensament crític. I ho fem seqüenciant rutines i estratègies de pensament integrades en les activitats del dia a dia.

Intel·ligències múltiples

Treballem a partir de les intel·ligències múltiples perquè els i les nostres alumnes descobreixin les matemàtiques a través de les activitats que més s’adapten a les seves habilitats.

UN PROGRAMA QUE TÉ CONTINUÏTAT A PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Robòtica

Kubo és un robot educatiu, disenyat per ensenyar als nostres alumnes a programar amb experiències pràctiques i properes.

formulari

de contacte

LOPD

8 + 4 =