Els nostres alumnes certifiquen a Cambridge

Des de l’escola preparem als alumnes per a una bona certificació en llengua anglesa. El nostre professorat d’anglès, a partir de 2n de Primària fins a 4t de la ESO, passa unes proves de nivell durant la classe i a tots aquells alumnes que veiem preparats per a obtenir una certificació ho comuniquem a les famílies i els facilitem la inscripció, taxes d’examen i preparació de les proves oficials de Cambridge.

Les proves es duen a terme al mes de juny i el professorat acompanya l’alumnat en la seva preparació durant el tercer trimestre.

Cada any presentem un grup d’alumnes per a l’obtenció de les diferents titulacions: Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE i CAE.

Per a nosaltres, aprendre anglès és més que exàmens i notes. Es tracta de tenir la confiança per comunicar-se i accedir a una vida d’experiències i oportunitats enriquidores. Les qualificacions dels Cambridge Exams estan dissenyades específicament per a estudiants en edat escolar, donant-los fites regulars per mantenir-los motivats.

COL•LEGI SANT JOSEP GRÀCIA

On estem?

Al cor de la Vila de Gràcia.
Més de 140 anys al servei del barri.

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

14 + 3 =