El Sant Josep amb el Gran Recapte

El Col·legi Sant Josep s’ha afegit un curs més a l’edició del Gran Recapte, un dels moviments ciutadans d’acció solidària més importants de Catalunya, promogut pel Banc dels Aliments. Els dies 24 i 25 de novembre hem dut a terme la recollida d’aliments al supermercat SORLI de Gran de Gràcia, amb la col·laboració de l’alumnat, professorat i famílies del centre. Una bona colla de voluntàries i de voluntaris hem participat activament en benefici de les persones en situació de vulnerabilitat del nostre entorn.
Finalitzem el Gran Recapte havent omplert tres grans caixes, gràcies a la generositat de molta gent i demostrant una vegada més la nostra aposta per la solidaritat. Amb les actituds, les emocions, els somriures que hem expressat aquestes dues jornades demostrem que el Sant Josep és una escola de la que totes i tots hem d’estar ben orgullosos.

COL•LEGI SANT JOSEP GRÀCIA

On estem?

Al cor de la Vila de Gràcia.
Més de 140 anys al servei del barri.

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

10 + 7 =