Projectes

LLAR D'INFANTS

PROGRAMACIONS CURS 16-17     JUNY   Pollets Tortugues   Conillets     MAIG   Pollets Tortugues   Conillets   ABRIL   Pollets Tortugues   Conillets (...)

INTERDISCIPLINARI SUPER HEROIS

Cada curs treballem un projecte interdisciplinari a l’escola, un centre d’interès que es treballa des de totes les àrees. Aquest curs, per votació dels nostres alumnes, el tema escollit ha estat el dels  “Super Herois”!!! Per aquest motiu, al Carnestoltes, (...)

ELS NOSTRES ARTISTES

Els nostres alumnes interpreten les obres dels grans pintors de l'art contemporani. "Als dotze anys sabia dibuixar com Rafael, però vaig necessitar tota una vida per aprendre a pintar com un nen." Pablo Picasso Professores: 1r, 2n i 3r de primària Christel Martínez Rosa María Villalba (...)

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Us presentem un vídeo on queda reflectit el projecte d’Educació Emocional que hem anat elaborant al llarg dels últims cinc anys, i les noves propostes d’enguany. Com veureu tot està pensat per tal d’afavorir el coneixement d’un mateix, potenciar l’empatia i el respecte (...)

M’AGRADA LLEGIR

Juny 2016 Acabem el curs 2015-2016 i és l’hora de prendre un petit descans per renovar forces de cara al curs que ve. I quina millor manera que fer-ho de la mà d’un llibre. Us fem algunes recomanacions per a gaudir de la lectura durant el temps de vacances. També (...)

ESCOLES + SOSTENIBLES

“Sant Josep, una escola més sostenible i shhh” Benvinguts al curs 2016-2017, el segon del nostre projecte triennal. El curs passat vam iniciar, molt motivats, el projecte amb l’objectiu de reduir la contaminació acústica del nostre centre; vam preguntar (...)

PLURILINGÜE

The three little pigs   Last 31st of may, the students of 1st ESO played “The three little pigs” for nursery, kindergarten and 1st and 2nd grade. They spent a great time together and it was fun!  El passat 31 de maig, (...)